menu

  • 2021.05.20.

Egy hét türelmi időt kapnak a parkoló autósok Kecskeméten

A Kecskeméti Városrendészet közleménye szerint, bár keddtől ismét fizetős lesz a parkolás és a várakozóhelyek használatát a városrendészek ellenőrzik, azonban május 31. napjáig pótdíj kiszabására nem kerül sor.

A Kecskeméti Városrendészet közleménye:

A Kecskeméti Városrendészet ezúton tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot és a Tisztelt Gépjárművezetőket, hogy a Kormány döntése értelmében 2021. május 25. napjától a Városrendészet üzemeltetésében lévő fizető várakozási területeken ismét várakozási díjat kell fizetni.

A bérletek megvásárlására május 31. napjáig türelmi időt biztosítunk. Az ügyfélszolgálaton történő várakozás elkerülése érdekében kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy lehetőség szerint honlapunkon keresztül regisztráljanak és vásárolják meg bérletüket! Kérjük, ne várják meg a jövő hét végét a regisztrációval, amikor a nagyszámú ügyfél miatt a regisztráció visszaigazolása hosszabb időt vehet igénybe!

A fizető várakozóhelyek használatát a városrendészek ellenőrzik, azonban május 31. napjáig pótdíj kiszabására nem kerül sor.

 

Forrás: hiros.hu

Kapcsolódó képek