menu

  • 2021.06.21.

A Kecskeméti Nemzeti nyári előadásai jeggyel is látogathatók

A nyár folyamán még premierekkel készül a Kecskeméti Nemzeti Színház mindhárom játszóhelyén.

Előadásaik bérlettel és jeggyel egyaránt látogathatóak.

Jegyvásárlásra személyesen a Nagyszínház oldalában (keddtől péntekig 9 és 18 óra között) és a Kelemen László Kamaraszínházban (hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között) van lehetőség, illetve online, az alábbi oldalon: https://www.kecskemetinemzeti.hu/hu/jegy-berlet/online.html

A színház honlapján ugyancsak megtalálja már júliusi és augusztusi programokat is.

Az újranyitást követően rengeteg pótolandó előadásuk van, így előfordulhat, hogy a megszokottól eltérő időpontban tudják műsorra tűzni a bérletes előadásokat. Amennyiben nem megfelelő az időpont, van lehetőség módosításra, amelyet a színház jegypénztáraiban igényelhet. Bővebb információért keresse szervezési irodájukat a 76/501-177 telefonszámon.

A rendkívüli helyzetre való tekintettel meghosszabbították a bérletek kisszínházi előadásra történő érvényesítését: a nagyszínházi bérlethez legkésőbb június 22-ig társíthatják a választott kisszínházi produkciót!

 

NE FELEJTSE OTTHON VÉDETTSÉGI ÉS SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYÁT!

Felhívják szíves figyelmüket, hogy a hatályos szabályok értelmében VÉDETTSÉGI ÉS SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY hiányában nem tudják Önöket beengedni a színházba!

A védettséget a plasztikkártya helyett az EESZT mobiltelefonra telepíthető applikációjával is igazolni tudják, ám a személyi igazolvány ez esetben is szükséges!

Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

Kapcsolódó képek