menu

  • 2021.07.20.

HIT – VALLÁS – SPORT – TUDOMÁNY 2021

Országos fotópályázat

Az alapításának 25. évfordulóját ünneplő Magyar Sporttudományi Társaság országos nyílt fotópályázatot hirdet az alábbi nevezési kategóriákban.

Nevezési kategóriák:

1. „Tudomány a sportban, sport a tudományban”
(Várják a tudomány különböző aspektusai és a sport, a testmozgás, a fizikai aktivitás közötti kapcsolatot bemutató művészi szintű fotográfiákat)

2. „Hit/Vallás – Sport avagy Hitvallás és Sport”
(Várják azokat a művészi szintű fotográfiákat, amelyek az első látásra távolinak tűnő téma területeket köti össze, mutatja be a fényképezőgépek objektívjén keresztül)

A pályázat célja:
A pénzdíjas – bruttó 500 000.-Ft összdíjazású – pályázat célja, hogy a fotográfia segítségével, annak nézőpontján keresztül találják meg, fedezzék fel, – akár a profi akár az amatőr fotósok szemszögéből – a sport és a tudomány, illetve a hit/vallás – sport kapcsolatában rejlő, azokat az egyszeri és megismételhetetlen pillanatokat, amelyek érdekesek, de egyben művésziek, szépek, megörökítésre érdemesek és visszaadnak valamit abból a kapcsolatból, ami még ha az első látásra talán kicsit távolinak is tűnik és nem is gondolunk rá, de létezik.
Céljuk tehát, hogy a fényképezőgép objektívjén keresztül lássák, illetve láttassák meg a kapcsolatot a (fotó)művészet, a tudomány, – a hit/vallás és a sport között.

 

A részletes felhívás és a feltételek elérhetőek: https://mstt.hu/orszagos-fotopalyazat/

 

Kapcsolódó képek