menu

  • 2021.07.28.

Az Együtt a Művészetért Díjátadó Gálára várja a nézőket a Kecskeméti Nemzeti Színház

A hagyományokhoz híven a rendkívüli 2020/21-es évad lezárásaként is megtartja a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház az Együtt a Művészetért Díjátadó Gálát.

A városban évek óta helyi Oscar-gálaként emlegetett esemény a nyár egyik kulturális fénypontja, amelyen amellett, hogy az évad legjobbjait méltatják, a társulat rendre meglepetésekkel teli, fergeteges műsorral készül a közönségnek. A gálára jegyek vásárolhatók!

A támogatóknak – CabTec Kft., HÉP-Horváth Építőmester Zrt., Kecskeméti TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft., Phoenix Mecano Kecskemét Kft., Reuzál Trend Bt. – hála kilenc kategóriában adnak át díjat:

Zenei tagozat díjazottja;

Legjobb női táncművész;

Legjobb férfi táncművész;

Legjobb női epizodista;

Legjobb férfi epizodista;

Legjobb színésznő;

Legjobb színész;

Legjobb kisszínházi előadás;

Legjobb előadás.

Emellett a színház saját díját, a Latabár-díjat is odaítélik a társulat egyik színművészének.

A gálaest napján tartja a Kecskeméti Nemzeti Színház az évadzáró társulati ülését, amelynek keretében az újonnan életre hívott Látó Ricsi-emlékdíjat is kiosztják.

Az emlékplakettet ebben az évben Lőrincz Luca kecskeméti keramikus készíti: a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház impozáns épülete fog ezúttal is visszaköszönni az alkotáson, ugyanis a homlokzatának egy részletét fogja ábrázolni.