menu

  • 2021.10.25.

A Kecskeméti Menetrend alkalmazás mostantól menetrend.app

Nyár elején indult el a menetrend.app mobilalkalmazás, amely egyetlen alkalmazáson belül tartalmazza 16 város helyi menetrendjeit:

Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Nyíregyháza, Kecskemét, Dunaújváros, Kaposvár, Székesfehérvár, Tatabánya, Siófok, Szombathely, Veszprém, valamint Püspökladány és Berettyóújfalu.

Az új alkalmazás a korábbi, városonkénti alkalmazásokat váltja fel – így a Kecskeméti Menetrend alkalmazást is, amely már csak néhány napig lesz elérhető. Az új alkalmazásra történő átállás folyamatosan történik, azonban a régi, Kecskeméti Menetrend névre hallgató alkalmazást még mindig közel ezren használják, őket kérjük, hogy a zavartalan átállás érdekében frissítsenek az új alkalmazásra.

Menetrendi alkalmazásainkat országszerte közel 275 ezren veszik igénybe utazásaik megtervezéséhez, számukra kínál az új, összevont alkalmazás még kényelmesebb megoldást a mindennapi utazásaik során. A közösségi közlekedéssel, kerékpárral és gyalogosan közlekedők számára egyaránt hasznos mobilalkalmazás mostanra már több, mint ezer járat és 11 ezer megálló menetrendjeit tartalmazza, egyre több helyen valós időben is. A menetrendek mellett sok kényelmi funkciót is biztosít a felhasználók számára: kedvencek, átszállási kapcsolatok, közeli indulások, utazástervezés – ráadásul ezek mindegyike offline is elérhető.

Kecskeméten szeptember vége óta már a helyi díjszabással is igénybe vehető elővárosi és regionális autóbuszjáratok menetrendjei is megtalálhatóak az alkalmazásban, ezzel lehetőséget biztosítva mindhárom szolgáltató (KeKo, MÁV, Volánbusz) járatait figyelembe vevő közös utazástervezésre.

Az alkalmazás nyilvánosan elérhető adatok felhasználásával készül, és a felhasználók visszajelzései alapján folyamatosan fejlődik. Reményeink szerint a jövőben további városok és közlekedési társaságok csatlakozásával országos alkalmazássá bővülhet.

Az alkalmazás letölthető a Google Play Áruházból: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.donmade.menetrend.budapest. (Az iOS alkalmazás fejlesztés alatt.)

Weboldal: https://menetrend.app/

 

AppCorner Kft.

 

Kapcsolódó képek