menu

  • 2021.10.25.

Kecskeméti aranyak Tamásiból

Szezonzáró szenior atlétikai versenyt rendeztek 2021.10.24-én Tamásiban. A szép őszi napsütéses időben három speciális dobószámban indulhattak a versenyzők.

Sok dobóatléta használta ki a remek alkalmat. A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér versenyzője Grosán Pál újabb három Magyar Bajnoki aranyat gyűjtött be. Ezzel már 11-re nőtt az ez évben nyert bajnoki címeinek száma. Ez azt is jelenti, hogy valamennyi dobószámot megnyert 2021-ben a korcsoportjában.

Győzött: Antik diszkoszvetésben (2.5 kg) az ókori görögök versenyszámának mintájára. Nyeles kalapácsvetésben (német speciális szer). Láncos egykezes súlyvetésben (az amerikai rövidnyelű kalapácsvetés szerűen)

Sikert hozott Grosán Pál számára a hagyományos atlétikai kalapácsvetés is, amelyben a nyílt kategóriában: 15 évestől 80 évesig az abszolút verseny második helyéért díszes serleget vehetett át.

A Tamásiban megtartott versennyel véget ért a szenior atléták nyári idénye. Legközelebb már a hagyományos dobószámokban, november végén a téli dobóbajnoki címekért versenyezhetnek.

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér

Kapcsolódó képek