menu

  • 2022.02.21.

Asztalitenisz eredmények

Férfi NB-2. Dél – Keleti csoport csapatbajnoki mérkőzés.

13. forduló: Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Gyulai Asztalitenisz Klub
2022.02.20. Kecskemét, Széchenyi sétány11. 10 óra

13. fordulóban hazai pályán fogadtuk a Gyulai csapatot. Gyulaiak a táblázat végén foglalnak helyet az eddigi fordulókban nyújtott eredményei alapján. Három játékossal érkeztek Kecskemétre.

A párosok küzdelméből 1-1-et játszottak a csapatok. Az egyik mérkőzést játék nélkül nyerte a Spari a másik mérkőzést 2/0 előnyről veszítette el, fiatal GyetvaiÁkos, Mayer László összeállításunk.

Az egyéni első körben sikerült 2 mérkőzést magabiztosan megnyerni egyet meg minden körben játék nélkül. Szűcs Bence az ellenfél legjobbja ellen 3/1 – re szenvedett vereséget.

Az állás 4/2 a hazai csapatnak.

A második körben a Gyulaik ismét Szűcs Bencétől nyertek mérkőzést.
Az állás 7/3

A harmadikban-körben kiegyenlíttet küzdelemben Gyetvai és Szűcs Bence helyére beálló Mayer László veszített.
Az állás 9/5.

A negyedik körben Polónyi Nóra azért játszott, hogy minden mérkőzését megnyerje. Amit magabiztosan hozott is. Jádinak nem sikerült nyerni a nagyon jó napot ki fogó Sarkadi Árpád ellen. Gyetvai kezdeti megingás után felülkerekedett a kellemetlen stílusban játszó Dichel Mihály ellen.

Végeredmény 12/6
Győztesek: Kspari: Polónyi Nóra 4/4, Gyetvai Ákos 4/3, Jádi Dominik 4/3, Mayer László 2/1, Szűcs Bence 2/0. Páros: Polónyi – Jádi 1/1, Gyetvai – Mayer 1/0.
Győztesek: Gyulai AK: Sarkadi Árpád 4/3, Dichel Mihály 4/1, Styr György 4/1,
Páros: Sarkadi/Styr 1/1

Fodor Miklós edző: Gyulai csapatban különböző stílusban versenyző rutinos játékosok vannak. Csapatunkban a mai napon Pávics Péterre nem számíthattunk. Polónyi Nórának délután a Diákolimpia Országos döntőjében Kiskunfélegyházán kellet még szerepelni így kérdéses volt, hogy hány mérkőzést játszik le a ma csapatmérkőzésből. Összeségében így hogy a Gyulaiak hiányosan érkeztek a mérkőzésre, számunkra leg kellemetlenebb védő stílusú játékosuk nem jött el, könnyűnek ígérkezett a találkozó. Polónyi nagyon jó magabiztos játékkal megnyerte mindegyik mérkőzését. Gyetvai és Jádi összeszedetten versenyzett és hozták a tőlük elvárható eredményt. Szűcs Bencének és Mayer Lászlónak nagyon jó mérkőzés volt a rutin szerzéshez.
A folytatásban az a mérkőzésünk következik, amit idegenben elveszítettünk.
Készülünk, hogy visszavágjunk. Dunaharaszti MTK I. csapatának.

Kapcsolódó képek