menu

  • 2022.04.04.

Oroszlán Kupa

A Kecskeméti Szent László Lions Club és fiataljai a Kecskeméti Szent László Leo Club, az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Mosolysziget Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátó Intézményével közösen, idén április 11-én rendezi meg negyedik alkalommal Oroszlán Kupáját.

A Dél magyarországi értelmi fogyatékosokkal foglalkozó intézmények gondozottai számára szervezett immár hagyományos csapat sportversenyre 17 hat fős csapatot hívtak meg, kísérőikkel és szurkoló táborukkal együtt. A versenybe és a lebonyolításba, csak úgy, mint az előző 3 alkalommal a Kecskeméti Szakképzési Centrum Kada Elek Közgazdasági Szakgimnáziuma diákjait is bevonták. Minden 6 fős sérültekből álló versenyző csapathoz + 2 fővel csatlakoznak, valamint a lebonyolítási feladatokba is besegítenek. Ez a nap szemléletváltó nap is számukra.

A versenyzőkkel, kísérőikkel, szurkoló táborukkal, a Leo klub tagjaival, akik a Szent-Györgyi Albert Egészségügyi Szakközépiskola tanulói, a szervező Kecskeméti Szent László Lions Club tagjaival és önkénteseivel együtt, közel 300 fős rendezvény most is nagy sikernek ígérkezik. A feladatok állomásain a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola pedagógusai végeznek önkéntes munkát.

Kapcsolódó képek