menu

  • 2022.04.05.

Asztalitenisz férfi NB-II.

Férfi asztalitenisz mérkőzésre került sor Szolnokon. A Kspari-Kesi csapat versenyben van az ezüstéremért. Nagy lépést tett ezzel a győzelemmel a helyezés megtartására.

Férfi NB-2. Dél – Keleti csoport csapatbajnoki mérkőzés.
16. forduló: Jászkun Volán Sport Club Kft. – Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Kesi 2022.04.03. Szolnok, Zrínyi u.7., 11 óra.

Szolnokon léptek asztalhoz a Kecskemétiek. Nehéz mérkőzésre volt kilátás.
A párosok küzdelméből sikerült mindkét párost megnyerni a Kecskemétieknek 2/0.

Az egyéni első körben Pávics és Gyetvai nyerni tudott.
Az állás 4/2 a Sparinak.

A második körben Pávics és Szöllösi találkozóján 3/2 re nyerni tudott a sparis versenyző, így 3 győzelemmel fordultak.
Az állás 7/3.

A harmadikban körben ismét sikerült 3 győzelmet elkönyvelni a Kspari-Kesi csapatának. Ebben a körben sikerült a győzelmet is megszerezni.
Az állás 10/4.

A negyedik körben a Szolnokiak nyertek 3 mérkőzést. Pávicsnak ismét sikerült veretlennek maradnia.
Végeredmény 11/7.

Győztesek Kspari-Kesi: Pávics Péter 4/4, Gyetvai Ákos 4/3, Polónyi Nóra 4/2, Mayer László 4/0, Páros: Pávics – Polónyi 1/1, Gyetvai – Mayer 1/1.

Győztesek Jászkun Volán Sport Club Kft. :Ifj. Szöllösi Balázs 4/3, Barna Ádám 4/2,
Gelei Sándor 4/1, Molnár László 4/1, Páros: Barna-Gelei 1/0, ifj. Szöllösi – Molnár 1/0

Győztesek Újszász: Nagy Sándor 4/2, Leskó László 4/0, Katona Csaba 4/0, Kovács Szilárd 4/0 . Páros: Katona-Kovács 1/0, Leskó-Nagy 1/0

Fodor Miklós edző: “Végéhez közeledik a férfi NB-II. bajnokság. A tabellán a 2. helyen áll a csapat amit a mai győzelemmel tovább stabilizáltak. Pávics Péter veretlenül zárta ismét a mérkőzést és bizonyította hogy a csapatunk első embere. Gyetvai Ákos nagyon közel állt ismét a 4 győzelemhez. Az ellenfél kellemetlen stílusban játszó első játékosától szenvedett nagy csatában vereséget. Polónyi Nóra hajnalban ért haza a Nemzetközi versenyről (Otocec Szlovénia) fáradtan nagyot küzdve nyerte meg azt a 2 mérkőzést amire szükség volt a győzelemhez. Mayer László küzdött, de a mai napon jobbak voltak az ellenfelek. Gratulálok a csapatnak. Folytatás Kecskeméten 2022. május 15. 10 óra. Békési TE csapata ellen.”