menu

  • 2022.05.17.

Indul a bérletezés a 2022/23-as évadra a Kecskeméti Nemzetiben

Májusban és júniusban az évad utolsó előadásai mellett színes családi programokkal várják kedves nézőiket, így érdemes nyár elején is a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházat választani!

MÁJUS 17-ÉN INDUL A KEDVEZMÉNYES BÉRLETEZÉS

Az előbérletezés ideje alatt (május 17-től július 1-ig) a bérletmegújítók, valamint az újonnan csatlakozók is 10 % kedvezménnyel válthatják meg a bérleteket, ezt követően indul a teljes árú szabad bérletezés. A régi bérlők helyeit július 1-jéig tartják fenn.

FONTOS: a 2022/23-as évad a megszokott játszóhelyeken zajlik, továbbá változatlan bérletárakkal várják régi és új nézőiket.

Bérletvásárlásra kizárólag személyesen, a színház jegypénztáraiban van lehetőség!

További információk

 

ÚJVILÁG PASSIÓ CSALÁDI NAPOK

Június 3-án és 4-én a minden évben nagy sikert arató Újvilág Passió című előadással és színes kísérőprogramokkal, többek közt művészettörténeti előadással és a Kecskemét Táncegyüttes Az Alföld című produkciójával várják kedves nézőiket.

Bővebben a programokról

 

EGYÜTT A MŰVÉSZETÉRT! DÍJÁTADÓ GÁLA

Támogatók segítségével idén is szeretnék megjutalmazni a társulat legjobbjait. Arról, hogy kiknek a kezébe kerülnek a díjak, ezúttal is a közönség dönt.

Mondja el véleményét szavazat formájában arról, kik voltak a 2021/2022-es évad legjobbjai, továbbá vegyen részt Ön is a társulat közreműködésével zajló gálaesten, ahol a közkedvelt programokon kívül a jövő évad zenés produkcióiból is láthat majd részleteket.

Bővebb információk a szavazásról

Jegyvásárlás a gálára

Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház 
6000 Kecskemét, Katona József tér 5.
Jegyinformáció: +36 76 501 174
E-mail: szervezes@kecskemetinemzeti.hu

Kapcsolódó képek