menu

  • 2022.06.15.

Tanyai Termék Piac nyári nyitvatartás

A Kecskeméti Tanyai Termék Piac csütörtökönként nyári nyitva tartás szerint 14-18 óráig várja a kedves vásárlókat a Főtéren a Tér a térben a már megszokott árukínálattal, kedvező árakkal, idényjellegű zöldségekkel és gyümölcsökkel!

Azoknak, akik egészséges, nyomon követhető termelői élelmiszereket szeretnének fogyasztani, már nem kell bemutatni a piacot. Széles kínálat várja a vásárlókat pékáruból, füstölt húsáruból, házi sajtokból, friss, idényjellegű zöldségekből és gyümölcsökből, lekvárokból, szörpökből, homoktövis-, fürjtojás-, méz- és méhészeti termékekből, de vásárolhatnak savanyúságot, befőtteket, szárítmányokat, gyógyteákat, sőt még horgolt kézimunkák, -babák,-alvós kiskedvencek is kaphatók.

Új termékkel bővült a kínálat, a kiskőrösi Disztl Borgazdaság palackozott fehér, vörös és rozé bioborai közül is választhatnak kedvükre.

A Kecskeméti Tanyai Termék Piacot a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület működteti a Kamra-Túra Egyesülettel együttműködésben, Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával.

 

Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület

 

Kapcsolódó képek