menu

  • 2022.06.16.

Múzeumok Éjszakája a könyvtárban

Június 25-én rendkívüli nyitvatartással, 10 órától 22 óráig várja az érdeklődőket a Katona József Könyvtár a Múzeumok Éjszakája alkalmából.

A PIXEL Egyesület közreműködésével nyitástól zárásig ki lehet próbálni a VR szemüveget, 16 órától kezdődően 4 turnusban várják a gyerekeket egy népmesehallgatásra és az azt követő kreatív foglalkozással, 16 órától 20 óráig pedig szintén a gyerkőcöknek kedveznek különféle ügyességi és kvízjátékokkal.

A fiatalok is találnak majd maguknak érdekes elfoglaltságot, ők könyves activity, könyv-film adaptációkhoz kapcsolódó kvízek és egy nyomozós játék közül válogathatnak.

A történelem szerelmesei 18 órától Péterné Fehér Mária nyugalmazott főlevéltáros előadását hallgathatják meg Ferenc József 1852. és 1857. évi kecskeméti látogatásáról, amit 19 órától a hetvenes évek filmhíradóinak vetítése fog követni.

Végül egy zenei csemegével kedveskednek a könyvtárlátogatóknak, akik 20 órától a Lélekző – Truebadur verskoncertet hallgathatják meg Szabó Mátyás és Sipos Gábor Gergő közreműködésével.

http://www.bacstudastar.hu/

Kapcsolódó képek