menu

  • 2022.10.26.

Fokozott városrendészeti ellenőrzés a temetőknél

Az előző évek gyakorlatának megfelelően a Kecskeméti Városrendészet közterület-felügyelői a mindenszentek és a halottak napja közeledtével nagy számban jelennek majd meg a kecskeméti temetőknél. A fő cél a bűncselekmények megelőzése lesz.

Folyamatosan ellenőrzik majd a Kecskeméti Városrendészet közterület-felügyelői a mindenszentek és a halottak napja közeledtével a kecskeméti temetőket és környéküket. A legfőbb feladatuk a megnövekedett forgalom koordinálása, a temetők rendjének biztosítása, a tulajdon elleni bűncselekmények megelőzése és a közterületi árusítások ellenőrzése céljából.

A városrendészek október 28-tól november 1-ig teljesítenek szolgálatot a városi temetők környezetében, illetve bent a sírkertekben is járőröznek majd. A megnövekedett forgalom miatt megszaporodhatnak az alkalmi lopások is, amelyeknek megelőzésére, valamint az illegális árusítás megakadályozására, a közterület-használati engedélyek meglétének ellenőrzésére és a közlekedési normák betartatására folyamatos szolgálattal készül a rendőrség mellett a Kecskeméti Városrendészet is.

Fontos, hogy a temetőkbe autóval érkezők a nagy forgalomban, a dugókban is figyeljenek egymásra, legyenek türelmesek és udvariasak, és kövessék a forgalmat irányító rendőrök és városrendészek útmutatásait.

Forrás: hiros.hu

Kapcsolódó képek