menu

  • 2023.04.28.

Ovisokat látott vendégül a Mátrixsuli

A Kecskeméti Mátrixsuli Általános Iskola, táncos-mozgásos élménynappal lepett meg, több kecskeméti óvoda nagycsoportos gyerekeit.

Közel 100 kisgyermek érkezett iskolájukba a Hosszú utcai, a Klapka utcai, a Csongrádi utcai, a Mátis Kálmán Szivárvány utcai, és a Tóth László sétányi Csiga – Biga Oviból.

A mátrixos élménydélelőtt reggel 10 órakor kezdődött, egy vidám, játékos tánctanítással. Az óvodások nagyon élvezték, hogy közel százan, együtt mozoghattak, és örömmel vettek részt a közös, zenés táncos játékban. Majd egy kis svédasztalos harapnivalóval és üdítővel látták vendégül a kicsiket, utána következett Zsuzsi néni meséje, az erdei manókról. A történet főszereplője egy varázslatos erdőben élő tündér volt, akinek segítségével a kis óvodások megismerhették az erdő lakóinak életmódját és a természet szépségeit.

Az élménynap utolsó részében pedig egy kis aprócska ajándékot kapott minden résztvevő óvodás. A vendégség alatt a gyerekek megtapasztalhatták, hogy az iskolában mennyire vidám és szeretetteljes légkör van.

Az élménynap megszervezése és megvalósítása mindenki számára méltán örvendetes volt, a gyerekek pedig hálásak voltak a számukra szervezett programért.

MátrixSuli Általános Iskola

Kapcsolódó képek