menu

  • 2023.07.10.

HA esték a Díszudvarban

Pál Dénes, Kocsis Tibor, Détár Enikő és László Attila is érkezik majd a pompás helyszínre.

Két évvel ezelőtt hatalmas siker övezte a nyári szabadtéri koncertjeinket, melyek akkor a Kápolna24-ben találtak otthonra, az árnyas gesztenyefa alatt. Ekkor egyértelművé vált a visszajelzésekből, és a gyorsan fogyó jegyekből, hogy nagyon hamar a szívébe zárta a közönség a nyáresti programokat, így nem is volt kérdés, hogy idén sem hagyhatjuk ki.

A közelmúltban megújult és felavatott Városháza pompás díszudvara a legkiválóbb helyszínként adta magát a sorozat következő koncertjeinek helyszínéül, így 2023-ban a nyáresti programok:HA esték a Díszudvarban néven térnek vissza.

Kocsis Tibor koncertje – 2023. július 21. 20:30 óra

Tibó őszintesége, kedvessége és egyedi énekhangja a garancia arra, hogy minden fellépésén szuper a hangulat. Akár jó buli kell, akár egy igazi érzelmi utazáson vennénk részt, rá bátran számíthatunk!

Pál Dénes – Én és a zongora – 2023. július 22. 20:30 óra

Az est programjában a vidám, táncolható slágerek, a melankolikusabb dallamok, saját számok és feldolgozások egyaránt szerepelnek így garantált szórakozás minden kedves néző és minden korosztály számára.

László Attila koncertje- 2023. július 28. 20:30 óra

László Attila, a székelyföldi származású énekes műsorában hallhatóak lesznek jól ismeret örökzöld magyar slágerek illetve saját szerzemények, a szerelmes melódiáktól a nemzeti érzelmű dalokig.

Détár Enikő – Ébredés – 2023. július 29. 20:30 óra

Détár Enikő a musical irodalom gyöngyszemeiből – Evita, Cabaré, a Nyomorultak,Macskák… -slágerdalaiból válogatva állította össze műsorát, emellett pedig kalandozni hívja hallgatóit a jazz világába is. Ráadásul néhány kedvenc verséből is hallhatunk majd ezen a személyes, bensőséges hangulatú esten.

Tartsanak velünk júliusban is nyáresti klubkoncertjeinken!

Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Nonprofit Kft. 6000 Kecskemét, Deák Ferenc tér 1-3. tel: 76/503-880, fax: 76/503-890
www.hirosagora.hu

 

Kapcsolódó képek