menu

  • 2024.07.05.

Forgalomterelési tájekoztató

Az AMZ Films Kft-től kapott információk alapján – egy külső helyszínen zajló filmforgatás miatt – 2024. július 10-én és 11-én, 15:00 és 03:00 között teljes útlezárások várhatók Kecskeméten a Kiskörút egy bizonyos szakaszán.

A városi rendészet, a polgárőrség és a forgalomtechnikai szakemberek közösen végzik a lezárást, amely a Kiskörút forgalmát érinti.

A teljes lezárás mindkét napon 20:00 és 03:00 között lesz érvényben. A lezárt útszakasz a Katona József téren lévő MOL benzinkút kijárata után kezdődik, így a benzinkút forgalma zavartalan marad.

A lezárás idején a Lestár tér felől nem lehet megközelíteni a Kiskörutat; a Lechner Ödön utcából a Kisfaludy utca – Festő utca útvonalon érhető el a Batthyány utca. Ennek megfelelően a Kisfaludy utca egyirányúsítása megfordul a Lechner Ödön utca és a Festő utca között, a Festő utca pedig a Kisfaludy utca felől lesz egyirányú a Batthyány utca felé.

A menetrend szerinti helyi és helyközi autóbuszjáratok 23:00-ig biztosítottan közlekednek a lezárt útszakaszon egy forgalmi sávon, majd terelt forgalmi sávon haladnak tovább. A járatok 23:00-ig kiszolgálják a Katona József Színház megállót is.

Megértésüket és türelmüket köszönik a szervezők, a forgalomterelés miatt!

Kapcsolódó képek