menu


Újság információk

A Kecskeméti Szuperinfó a Szuperinfó Országos Laphálózat tagja, mely hazánk egyetlen ingyenes információs laphálózata. Kecskeméti szerkesztőségünk 24 éve dolgozik azon, hogy a régió vállalkozásai a jól elhelyezett és kialakított reklámnak köszönhetően minél sikeresebbek legyenek.

Újságunkat 38.600 példányban terjesztjük Bács-Kiskun megye északi területén saját terjesztői hálózattal, felméréseink és folyamatos ellenőrzéseink alapján kialakított területen.

Cégünkhöz tartozik a ceglédi szerkesztőséggel rendelkező Dél-Pest Megyei Szuperinfó is, de a hálózat összes tagjával napi kapcsolatban állunk. Így a területünkön működő vállalkozásoknak a helyi megjelenéstől akár az országos megjelenésig tudunk hirdetési lehetőséget biztosítani.

Saját újságunkban minden héten különböző témájú rovatokkal jelentkezünk annak érdekében, hogy a hirdetések a megfelelő környezetben történő elhelyezéssel még hatékonyabbak legyenek. Olvasóink információs oldalainkon megtalálhatják a helyi kulturális, közérdekű, és sport híreket, valamint szabadidős programokat. A 2014-es évtől minden héten jelentkezünk karrier rovattal, melyben tematikus cikkek és álláshirdetések találhatók.

Hisszük, hogy a változó piaci igényekhez alkalmazkodó folyamatos fejlődéssel és megújulással hosszú távon hozzájárulunk hirdető partnereink üzleti sikeréhez. Ennek érdekében alakítottuk ki honlapunkat is, melyen további hírekkel és információkkal találkozhatnak olvasóink, illetve plusz szolgáltatásokat biztosítunk hirdető partnereinknek.

„A sikernek ára van, nem titka.”